Когато има стабилно правителство - означава, че управлява ГЕРБ

Когато има задкулисие - означава, че БСП управлява

Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при представянето на листата на партията в град Кюстендил. "По традиция, когато сме в Кюстендил вали дъжд. На Европейските избори бяхме точно тук на този площад, валя ни, но ни вървя по вода. Победихме БСП с 11,5%. Днес, когато пак вали, нека да увеличим тази разлика и тя да стане 20%. Смятам, че ще го направим, защото цяла България иска реална промяна, цяла България иска да се върнем в правилния европейски път", изрази своята увереност Цветанов. Той подчерта, че точно преди година и четири месеца България се е отклонила от истинския път заради задкулисието и управлението на БСП, ДПС и Атака. Зам.председателят на ПП ГЕРБ призова присъстващите на 5-и октомври да изберат ГЕРБ за първа политическа сила, която ще върне доверието на Европа и Брюксел, за да може и Кюстендил, и жителите на областта да се възползват от тази европейска солидарност.      

"Да си припомним какво се случи на 11 май 2013 г. с вашата съгражданка Мая Манолова, която знаем как може да прави избори. Тя и БСП се стремят да има ниска избирателна активност, защото, може би, в Кюстендил най-добрата социална политика, която може да прави Мая Манолова, е да спечели доверието на ромите в града. А ние искаме да спечелим доверието на всички български граждани, за да правим реални политики. Ние не даваме обещания за 250 хил. работни места, не даваме обещания за АЕЦ “Белене”, каза Цветанов и подчерта, че  представителите от партия  ГЕРБ гарантират, че ще работят  прозрачно и че ще преодолеят задкулисието. Заедно с вашата подкрепа ще можем да съставим силно дясно-центриско правителство с министър-председател Бойко Борисов, категоричен беше Цветанов.

Цветан Цветанов допълни, че ГЕРБ прави винаги кампанията си лице в лице. По думите му винаги се разговаря с хората, кампанията е за хората и с хората.„Най-важното е, че това е последният исторически шанс за България. Убеден съм, че за първи път в 25-годишния преход ще има едно правителство, което ще повтори управленски мандат, една политическа сила, която ще го направи и разбира се с един и същ министър-председател – Бойко Борисов. Хората това очакват, убеден съм, че ще го получим като доверие на 5 октомври”, заяви Цветан Цветанов. Това, според него, ще бъде голяма отговорност. Управлението не е самоцел за ГЕРБ. Управлението е форма, в която трябва да се реализират политически и управленски идеи, а според Цветан Цветанов ГЕРБ има такива, има и силна управленска програма.

"Трябва да има и производство в този град, за да има работни места, защото работни места с помощи от бюджета не се създават, те не са трайни. В тази посока работим много усилено. В Дупница Ивайло Константинов води преговори за изграждането на завод за автобуси, вече са и финализирани разговорите. Започнахме и други преговори - за изграждане на завод в Кюстендил за производство на електрооборудването на тези автобуси. Ще се открият допълнителни работни места", сподели пред кюстендилци водачът на листата на ПП ГЕРБ - Кирил Калфин.                                                                 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов