Цветан Цветанов: ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в смесените райони

Последните 14 месеца са загубено време за България

ПП ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в смесените райони. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и водач на листата на партията в Благоевград Цветан Цветанов, който се срещна с жителите на гърменското село Рибново.

Цветанов благодари на всички, които преди една година са имали куража да подкрепят кандидата за кмет на ГЕРБ Верхат Ислямов в частичните избори. „При управление на ГЕРБ няма да има реваншизъм както правеха преди една година. Няма да уволняваме, няма да унижаваме, както се отнасяше ДПС към хората в този край, само защото мислеха по-различно от тях. Дошло е времето, когато трябва да гласуваме по съвест за този, който може да постигне стабилност и просперитет“, подчерта той.

По думите му, последните 14 месеца са загубено време за България. „Посоката е загубена и сега отново ГЕРБ трябва да върне доверието на Европа у нас“, категоричен беше Цветан Цветанов.

На срещата бяха представени кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, Асим Адемов, Георги Андонов и Костадинка Богданова. „Един политик Ви заплашваше, уволняваше, притискаше до стената. Ние искаме да заменим страха със спокойствие, заплахите със сигурност“, обърна се към жителите на Рибното Асим Адемов.

„Знам, че най-голямата Ви болка е тютюна. По време на управлението на ГЕРБ създадохме условия, така че Вашият труд да бъде достойно заплатен, да сте сигурни, че тютюневата Ви реколта ще се изкупи на най-добра цена, че ще имате средства да изпратите спокойно децата си на училище. За да се случи това отново, единственото решение е да изберете номер 9 в интегралната бюлетина“, каза Даниела Савеклиева.Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов