Цветан Цветанов: Опонентите на ГЕРБ искат ниска избирателна активност, защото само така ще се запази статуквото

На 5 октомври всеки трябва да упражни правото си на глас, защото само така ще се противодейства на контролирания и платен вот

Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата в партията в Благоевград Цветан Цветанов, по време на среща с работници в шивашки цех в Благоевград. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Даниела Саваклиева, Йордан Анбдонов, Венцислав Хрусинков.

Цветанов бе категоричен, че опонентите на ГЕРБ искат ниска избирателна активност, защото само така ще се запази статуквото. Той припомни аферата „Костинброд”, с която бе постигната целта, а именно хората да не отидат да гласуват. „Държавата пропиля 14 месеца и такива важни обекти като АМ „Струма” бяха стопирани. За тези месеци нищо не е направено, парите са осигурени и ако обектът не приключи в срок ще ги загубим”, каза още Цветанов.

Той припомни, че са осигурени 32 млрд. лева в за новия програмен период 2014 – 2020 година, но за 2014 – 2015 година парите ще са загубени, защото премиерът Пламен Орешарски не подписа споразумение с ЕК.

Работниците от шивашкия цех зададоха много въпроси към Цветан Цветанов, свързани с безработицата, затова как ще върнем младите хора в България, пенсионната реформа, здравеопазването. Хората бяха категорични, че е крайно време на власт да застане партия като ГЕРБ, която да успее да върне доверието на хората в държавата.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)