Некролози плашат със смърт горски инспектор

Крими

21-04-2015, 10:06

Снимка:

radiovelikotarnovo.com

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Подпалили къщата на зам.-шефа на Дирекцията по горите

Трилърът в местната дирекция продължава

Смъртна заплаха бе отправена към един от най-добрите служители на Регионалното управление по горите във В. Търново, при това по зловещ начин. Вера преди обяд на гараж в двора на дирекцията е намерен залепен некролог. На него пише „Настояща скръбна вест. Ще почине Илиян Неделчев. Едно от най-големите бедствия на цивилизацията е ученият глупак. Карай умно прибери се жив. От приятелите: Общ. Велико Търново, Павликени, Сухиндол”. 

Ден след като на специално свикана пресконференция от РДГ съобщиха за умишлено опожаряване на къщата на зам.-директора Зорка Иванова, вчера колеги на горския отново събраха медии, за да оповестят зловещото послание. „Това прилича на заплаха към всички служители на дирекцията”, категоричен бе вторият зам.-директор инж. Петър Воденичаров, според когото случката демонстрира "голяма смелост и наглост". Заради заплахата е образувано досъдебно производство.
Илиян Неделчев е роден през 1963 г., живее в Севлиево, информира общинското радио в старата столица. Работил е в системата на МВР, по-късно е бил  надзирател в Държавно ловно стопанство „Росица”. В момента е инспектор в Държавно горско стопанство – Севлиево. Награждаван е за най-добър инспектор в Регионалната дирекция. От началото на тази година ръководеният от него екип е издал 31 акта за различни нарушения. 16 от тях са съставени лично от него, съобщи зам.-директорът инж. Зорка Иванова.

 
По случая е образувано досъдебно производство. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов