Брутално видео агитира: Правете секс на загасена лампа? (видео)

Странни еко клипчета шокираха германците

Министърът на околната среда на Германия Барбара Хендрикс меко казано е една от най-незабележимите фигури на черно-червения кабинет, пише сп. „Шпигел”, цитирани от Блиц. Тя избягва участието си в токшоута и досега не е блеснала с някакви предложения за промени в законодателството. Според допитванията едва 20 на сто от германците познават социалдемократката.

Сега обаче министерството на фрау Хендрикс изненада обществото със доста странна кампания, призована да допринесе за опазването на околната среда – посланието е германските двойки да спрат да правят секс на запалена лампа. Досега нито едно министерство не е дръзвало да „покаже” една двойка, докато се отдава на полови ласки.

В интернет се върти 30-секунден видеоклип: дъщеря в крехка тийнейджърска възраст се прибира късно вечерта, запалва лампата и пред погледа й се открива конфузна гледка – родителите в съвсем недвусмислена поза в хола.

Момичето отново загася лампата. Поуката от посланието според клипа е следната: „Ако всяко семейство в Германия използва само пет процента по-малко електроенергия, могат да се пестят 7 теравата ток годишно. Толкова произвежда една голяма ТЕЦ”, обяснява министерството на околната среда.

Фантазията в министерството не спира до тук Следващата заплаха за природата са открехнатите прозорци. На тази тематика е посветено следващото послание: Жена затваря оставения открехнат прозорец в жилището си, за да не чува как зомбита разкъсват съпруга й в градината. Следователно: По-добре да се отвори широко прозорецът, отколкото постоянно да стои открехнат.

Сексклипчето се радва на много голяма популярност в YouTube и министерството е много доволно, независимо от това че въздейства на първично ниво, защото обръща внимание върху важни неща като икономия на електроенергия за запазване на околната среда.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов