Мъри: Посвещавам победата на Сашо Александров

Тези 3 точки срещу Литекс са като златни, призна треньорът на Ботев

Наставникът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов окачестви спечелените 3 точки срещу Литекс като златни. Мъри посвети победата с 2:1 на уволнения спортен директор Сашо Александров – Кривия.

Ето какво каза хасковският специалист след края на двубоя:

Имахме контрол над мача, но трябваше да го решим по-рано. В тези плейофи всеки 3 точки са като златни, особено срещу тимове като Литекс. Имахме нашите ситуации и успяхме да отбележим 2 гола. След това допуснахме грешка и нещата се усложниха. Трябва още да подобряваме играта си.

Рано е да говорим за мачовете с Локо (Сф) за Купата. Преди това имаме важен двубой на „Българска армия”. В турнира всичко е възможно – още повече, че ние загубихме веднъж срещу Локомотив (Сф) и спечелихме също така един двубой в първенството.

Имах перфектни взаимоотношения със Сашо Александров. Работих добре с него. Посвещавам тази победата на него. Той има бъдеще във футбола. За жалост не аз определям назначенията в клуба. Не мога да коментирам дали имам нужда от директор. Аз отговарям за хората от моята длъжност надолу. За тези постове от мен нагоре си има хора, които се занимават.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов