Нафтата падна от Несебър в контрола с осем гола

Спорт

29-01-2014, 16:19

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Акулите не дадоха шанс на Несебър

Ветерани събират пари за „нафтата”

При непрестанен дъжд и силен вятър, домакините успяха да се наложат с 5:3, след като на полувремето водеха с 3:1

В поредна контрола от предсезонната си подготовка отборите на Нефтохимик и Несебър изиграха двубой помежду си на изкуствения терен на градския стадион в Несебър. При непрестанен дъжд и силен вятър, домакините успяха да се наложат с 5:3, след като на полувремето водеха с 3:1.

Домакините поведоха с 3:0 като попаденията реализираха Руслан Петров, Румен Кереков и Димитър Кръстев, а в края на първата част Любомир Божинов върна един гол за нафтата. През втората част Борислав Иванов направи 4:1, но Николай Костов и юношата Евтим Димитров съкратиха до 3:4. 18-годишният юноша на Несебър Халил Юсгю оформи крайното 5:3.

"От нищо не съм доволен днес. Играта ни беше под всякаква критика. Да, времето не беше хубаво, теренът беше тесен, но това не са оправдания. Днес приключи лагера ни в Созопол, но ще имаме сериозен разговор с футболистите, защото не можем да я караме така отпуснато каквито и да са ни проблемите, коментира изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов.

"Като имам предвид, че ни напуснаха доста основни играчи и ние не сме взели нови, съм доволен. Млади момчета като Руслан Петров и Димитър Попов все повече се налагат и се надявам да разберат, че това е техният шанс. Ще огледаме състава тези дни и ще видим дали има нужда от нови хора, каза за БТА старши треньорът на делфините от Несебър Васил Банов. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов