Акулите не дадоха шанс на Несебър

Двама от футболистите на проби с попадения в мача

Отборът на Черноморец постигна убедителна победа с 4:0 срещу Несебър в поредната си контрола. След загубата от Мастер с 2:4 преди няколко дни, "акулите" изглеждаха доста по-различно и не оставиха шансове за своя съперник.

Два гола за победители отбеляза юношеският национал Милчо Ангелов, който набързо уби интригата още преди почивката. До края на първото полувреме резултатът стана 3:0 след точно изпълнение на каращия проби френски нападател Гуфрет.

Крайното 4:0 оформи Бой Дойл, който идва от втория състав на Байерн (Мюнхен) и също е на проби. До края на мача „акулите“ имаха няколко възможности да направят резултата още по изразителен, но пропуски в последния удар направиха новото попълнение Георги Стефанов и Станислав Дрянов. В игра за Черноморец отново се появи тийм мениджърът на отбора Радостин Кишишев, който изигра цяло второ полувреме.

Освен двамата чужденци, които реализираха и попадения в двубоя, на добро ниво се представи и Мартин Димов, който до момента основно се е подвизавал в по-скромни тимове. Юношата на Левски игра през второто полувреме в центъра на отбраната с младока от Черноморец Стоян Кижев, а 18-годишният капитан на старшата възраст на "акулите", се представи много стабилно и от мач на мач показва все по-голямо израстване.

На вратата на Несебър след почивката застана Свилен Нотев, който преди седмица разтрогна договора си с Черноморец. Нотев показа добри намеси и очаква покана за тестове в отбор от "А" или от "Б" група. 193-сантиметровият страж е аматьорски национал на България.
В събота Черноморец ще изиграе най-очакваната от феновете контрола в подготовката срещу столичния Левски.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов