WINBET ще бъде официален партньор на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP

Спорт

13-07-2023, 12:02

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Компанията ще предложи и възможност за спортни залози за избрани срещи

WINBET ще бъде официален партньор на турнирите от веригата Max Fight Championship до края на 2023 г.

Любителите на спортните залози в България, ще имат възможност да поставят залози за срещите от програмата на турнирите MAX FIGHT, които ще бъдат предложени на сайта winbet.bg.

WINBET ще даде и възможност на всички любители на бойните спортове да спечелят билети за гала вечерите в специални игри, организирани в социалните мрежи.

Следващатабойна гала вечер,Мах fight 55,ще се проведе на 20 юли в Амфитеатър Арена в Свети Влас и ще включва схватки по правилата на ММА, бокс, кикбокс и муайтай, а докрая на годината предстоят и MAX FIGHT събития в Пазарджик и София.

В програмата на бойната вeчер е завръщането на рингана любимеца на феновете Симеон Кичуков – Симбата, записал не една знакова среща на ринга на MAXFIGHT, който ще се срещне по правилата на ММА с нидерландската звезда Аря Шейх. Българскиятбоксьор в категория супер средна Здравко Поповще се изправи срещу шведаЖан Рантанен, а своя дебют в професионалния бокс ще направи младежкият национал на България в тежка категория Кирил Борисов.

„MAX FIGHT боен Шампионат има за цел както развитието на професионалния спорт,така и подкрепата на подрастващите, които тепърва навлизат в елитния спорт. За това, всяко партньорство допринася именно за развитието на българските таланти, които от своя страна са настоящия и бъдещ имидж на страната ни“, сподели президентът на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, г- н Любен Джубрилов.

„За нас е удоволствие да бъдем официални партньори на MAX FIGHTCHAMPIONSHIP - една от най-реномираните и значими промоции в областта на бойните спортове в България. Считаме, че има много общо между целите наMAX FIGHT и нашите усилия в подкрепа на българския спорт и вярваме, че поставяме началото на едно наистина успешно сътрудничество.“, коментира главният маркетинг директор на WINBET, г-жа Десислава Колева-Иванова.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов