Инж.Дилян Млъзев с поздрав по случай 15 септември

Мисия

15-09-2022, 12:00

Снимка:

община Елена

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

В днешния празничен 15 септември първият звънец огласява училищните дворове в цялата страна, а радостните лица на малки и големи са в трепетно очакване на новата учебна година. Предстоят необикновени и неповторими мигове за всички Вас - деца, родители и учители.

Мили първокласници, запомнете този вълнуващ ден, в който прекрачвате прага на родното училище. Освен да получите знания и умения, ще се научите да бъдете отговорни и самостоятелни и ще имате много нови приятелства.

Уважаеми зрелостници, нека последната година от училищното Ви образование бъде успешна и ползотворна. Желая Ви спокойствие и увереност в предстоящите изпити и матури и късмет в осъществяването на бъдещите Ви цели.

Скъпи ученици, бъдете вдъхновени за успех и високи постижения. Нека стремежът към познание Ви съпътства винаги, а удовлетворението от постигнатите резултати Ви мотивира да бъдете по-добри.

Родители, бъдете пример и опора в трудните моменти за децата си, показвайте им стойностното и доброто в света около нас.

А на Вас, уважаеми учители, желая вдъхновение и неизчерпаема енергия, сили и всеотдайност в усилията Ви да дадете качествено образование, защото освен знания и умения, имате нелеката задача да подкрепяте младите хора в тяхното бъдещо развитие.

НА ДОБЪР ЧАС ПРЕЗ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА!

инж. ДИЛЯН МЛЪЗЕВ
Кмет на община Елена



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов