Налага се временна организация на движението в Търново днес и утре

Животът

23-04-2022, 10:30

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Във връзка с подготовката и празнуването на Възкресение Христово ще бъде въведена следната временна организация на движение:

Днес, за времето от 22,00 ч. до приключване на събитието за движение се затваря Пл. „Цар Асен I“ , както и прилежащите улици :

-„Иван Вазов“ в участъка  от кръстовището с ул. „Читалищна“ до Пл. „Цар Асен I“;

-ул. „Читалищна“, вкл. Участъка от кръстовището с ул. „Михаил Кефалов“ до Пл. „Цар Асен I“;

-ул. „Климент Охридски“ в участъка от Пл. „Цар Асен I“ до каменен мост над Река Янтра ;

-ул. „Никола Пиколо“;

-ул. „Велчо Джамджията“;

-ул. „Михаил Кефалов“- за посоката на движение от кръстовище „Обходен път хълм „Царевец“- ,л. „М.Кефалов“- уел. „Крайбрежна“,- ул. „Сливница“ до кръстовището с ул. „Читалищна“.

 

Утре, /неделя/ за времето от 20,30 до 21,45 ч. за движение ще бъде затворен Площад „Цар Асен I“, както и прилежащите улици  „Св. Климент Охридски“ и „Митрополска“ в участъка от Каменен мост на река Янтра до Площад „Цар Асен I“;

-Ул. „Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул. „Читалищна“ до  Площад „Цар Асен I“ и ул. „Читалищна“ в участъка от кръстовището с ул. „М. Кефалов“ до Площад „Цар Асен I“.

В горепосочения период от време се променят маршрутите на градските автобусни линии №№, 5, 20, 40, 50, 110, както следва :

в посока „Площад „Цар Асен I“ движението на автобуси  ще става по ул. „Независимост“ и ул. Стефан Стамболов“ до площад „Велчова завера“;

в посока „Център“ движението ще се извършва от Площад „Велчова завера“ по ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Независимост- Център;

крайна спирка на автобусна линия  № 5 е паркинга на ул. „Крайбрежна“

-за времето от 19,45 до 20,30 ч. се забранява спирането и паркирането на превозни средства на ул. „Краков“ в участъка пред ДКС „Васил Левски“.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)