Картин Тасева, Бербатов, Кирил Милов, ЦСКА и националите по футбол се включиха в благотворителни търгове на Антъни Иванов

Спорт

20-04-2022, 19:06

Снимка:

фейсбук

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Националният ни отбор по футбол, тимът на ЦСКА, гимнастичката Катрин Тасева, Димитър Бербатов и европейският шампион Кирил Милов се включиха в благотворителните търгове на плувеца Антъни Иванов. Роденият в Павликени и учил и тренирал във Велико Търново Антъни иска да събере $ 20 000 за уроци по плуване за деца, като даренията се събират чрез платформата gofundme.com.

„Започват търговете с вещи на известни български личности, които ще подпомагат кампанията ми за деца без възможности за уроци по плуване между 3-11г възраст. Смъртните случаи след удавяне при децата между 3 и 11 години рязко се увеличават всяка година поради липсата на средства за плувни уроци. Ще качвам всеки артикул и начална цена, като можете да се свържете с мен или в коментарите, или на лично съобщение. Вече са включени няколко Световни, Европейски, Олимпийски медалисти, шампиони, както и няколко Футболисти на годината + Шампиони в най-големите първенства в света!”, гласи част от поста на Антъни, с който той анонсира кампанията си.

Първият търг е за трикото на европейския шампион от преди няколко седмици Кирил Милов. Тениска с подписа на Димитър Бербатов, предоставена лично от него е с начална цена 1000 лева. Топката на Катрин Тасева от Олимпийските игри в Токио миналото лято също се предлага с начална цена 1000 лева. Търговете се публикуват на фейсбук страницата на Антъни Иванов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов