Михаела Филева стартира от родния си Търновград национално турне

Животът

16-04-2022, 10:00

Снимка:

организатори

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Българската поп дива и бендът ѝ ще представят най-големите ѝ хитове на сцените на Летните театри във Велико Търново, Русе и Варна.
Михаела Филева обяви три дати от предстоящото си турне, което стартира в родния ѝ град Велико Търново на 13 юни от 20,30 ч. в Летния театър, на 14 и 15 юли съответно следват Русе и Варна. Това е само началото на концертната поредица на дивата. Очаква се обявяване на още дати в различни градове на България.
Името на Михаела Филева се превърна в синоним на талант, класа и харизма, които я превръщат в новото лице на качествената българска поп музика. На пазара през последните години няма друг млад изпълнителител с три издадени албума и хитове от величината на „Инкогнито“, „100 на 100“, „Опасно близки“, „Без етикети“, „И аз съм тук“, „Бойкот“ и още много, които феновете ще чуят на концертите ѝ в предстоящите летни месеци.
Михаела е едновременно артист и автор, който не остава публиката безучастна. Искрена, чувствителна и талантлива, тя представя десетките си разнообразни в музикално отношение хитове така, че публиката да се връща отново и отново на нейните концерти.
Във Варна, Русе и Велико Търново с Михаела на сцената ще се качат един от най-добрите български музиканти – Красимир Тодоров, Васил Крумов, Радо Казасов и Евден Димитров.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов