Шофьор с натрошени крака след катастрофа на три автомобила във Велико Търново

Крими

10-04-2022, 12:58

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Шофьор на лека кола е с натрошени крака след катастрофа на три автомобила. Тежкият инцидент е станал около 8 часа в събота в квартал "Бузлуджа" в старата столица. Джип БМВ-Х6 се движил с висока скорост. Мощното возило навлязло в платното за насрещно движение, където след секунди последвал челен сблъсък с лек автомобил "Тойота". След миг последвал удар и с "Опел Астра", който се движел зад тойотата. Шофьорът не успял да реагира навреме и да избегне сблъсъка. Трите коли били помляни и се наложило пристигналите на място полицаи да търсят съдействие от пожарната. Огнеборците помогнали за изваждането на шофьора на тойотата, който бил затиснат между смачканите ламарини. Пострадалият незабавно бил откаран в областната болница и настанен в ортопедията с фрактури на двата крака. Мъжът е бил и с кръвоизлив.

По данни на очевидци, виновникът за катастрофата е избягал от местопроизшествието, след което е бил издирен от полицията.

На водачите на трите автомобила са взети проби за употреба на алкохол и наркотици. Причините за катастрофата се изясняват.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов