Продължава дарителската кампания на ФК „Ботев“, Етър – Велико Търново и СК „Болярчета“

Спорт

02-04-2022, 10:00

Снимка:

организатори

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Продължава дарителската кампания на ФК „Ботев“, Етър – Велико Търново и СК „Болярчета“. В трите школи заедно с децата от детските градини, тренират и играят близо 300 деца от 3 до 18 години, като голяма част от тренировъчния процес преминава на градския стадион в град Дебелец.

„Имаме десетки талантливи деца, за които футбола е начин на живот и страстта, с която тренират и играят ни дава вяра, че сме на прав път. Футболът е повече от спорт и се стремим, чрез него да възпитаваме децата да вярват в мечтите си, да преследват цели, да са социално ангажирани, да са физически активни и като цяло да създаваме личности.“ – казват треньорите.

Заедно с Община Велико Търново и Кметство Дебелец трите клуба стартираха проект „Спортът е Дар“, в рамките на който да бъдат привлечени средства за ремонт и модернизиране на градския стадион в град Дебелец и така да бъдат подобрени възможностите за активен спорт сред децата, включително и за деца в неравностойно положение.

Проект "Спортът е Дар" и дарителската кампания към него имат за цел да акумулират сума от 65 000 лева, необходима за подобряване на спортната база на стадион „Христо Ботев“ в град Дебелец.

Сумата от даренията ще се използва за: изграждане на игрище за футбол 5 (за деца 5 до 7 години); изграждане на осветление на стадион „Христо Ботев“; подобряване на състоянието на тренировъчното игрище; закупуване на тренировъчни пособия, които да се ползват от децата на трите школи; изграждане на спортни уреди за деца със специални потребности.

Може да подкрепите кампанията чрез дарение по избор или като споделите информация за кампанията.

Начини за дарение:

С дебитна или кредитна карта аналогично на покупка в Интернет през следния линк:

https://sponsor.me/youthfootballclub

Имената на дарителя се изписват с Латински букви

По банков път

BG96STSA93000026733696

Сдружение „ФК БОТЕВ – ДЕБЕЛЕЦ“

Основание : дарение по проект "Спортът е Дар"

В Дарителските кутии по кампанията във феншопа на ФК ЕТЪР и на домакинските мачове на отбора, както и в Магазин "Централ" в град Дебелец!

До момента с дарителска помощ са събрани малко над 6800 лева!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов