Проф. Костадин Ангелов: Арестуват лидера на опозицията, защото правителството е импотентно

Животът

18-03-2022, 13:41

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Не може в 21-и век, в демократична и правова държава червеният ботуш на Бойко Рашков да тъпче демокрацията и да затваря лидера на опозицията и на най-голямата политическа сила в България. Арестуват го, защото правителството е импотентно. За да се измести темата от всичко, с което властта не се справя и се проваля – кризата с цените, с икономиката, с пандемията, с житото и с горивата.

Това заяви народният представител от ГЕРБ-СДС от Велико Търново проф. Костадин Ангелов по време на обявените днес протестни действия срещу диктатурата в България.

„Всички ние – демократично мислещите хора в България, трябва ясно да заявим, че на тази диктатура – на Румен Радев, на Бойко Рашков, на канадския гражданин Кирил Петков, на антикорупционната търсачка Лена Бориславова трябва да бъде сложен край! И този край започва от днес и ще настъпи по демократичен начин – с избори, а не с венецуелски похвати“, категоричен бе проф. Ангелов. Той предупреди, че по всяка вероятност се готвят още показни арести на бивши министри, но никой не се страхува и демокрацията трябва да победи.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов