Панамските попълнения Ромеш Ивей и Мартин Моран пристигнаха в “Етър”

Спорт

07-03-2022, 17:23

Снимка:

ФК Етър

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Двете нови панамски попълнения Ромеш Ивей и Мартин Моран дойдоха днес в “Етър” и се присъединиха към тима. Двамата пристигнаха от Панама с полет през Франкфурт и вече са на стадион “Ивайло”.

Ромеш Ивей и Мартин Моран идват при “виолетовите” със статут на преотстъпени от настоящия си клуб “Индепендиенте” до края на календарната 2022 година и на тях ще се разчита да помогнат сериозно на тима в борбата за завръщане в елита. През миналия месец Мартин Моран е изиграл 4 мача, а Ромеш Ивей – два за настоящия си клуб. И двамата са проектонационали на Панама. Ивей вече игра за “виолетовите” в Първа и Втора лига през 2021 г. и остави отлични впечатления с изявите си. 20-годишният опорен халф Мартин Моран пък е съвсем ново попълнение.

Ивей и Моран направиха днес индивидуално възстановително занимание, а от утре се включват в тренировките на “болярите”. Те обаче няма да пътуват за предстоящия мач срещу “Марек” в сряда, тъй като се очаква издаването на работните им визи. В “Етър” очакват още до края на този месец двамата да се включат в официалните мачове.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов