“Етър” с поредна инициатива за развитие на детско-юношеския футбол в града

Спорт

04-03-2022, 14:43

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Като част от дългосрочната стратегия за развитие на детско-юношеския футбол в града, ръководството на “Етър” започва дарителска инициатива и се надява на подкрепа от феновете на отбора. Събраните средства ще се инвестират в подобряване на спортната инфраструктура на стадиона в гр. Дебелец, който се използва за подготовка на мъжкия отбор, а след реконструкцията ще бъде използван и от отделни набори от школата на клуба.

Целта на инициативата е да бъдат събрани средства в размер на 65 000 лв., които ще бъдат използвани за поставяне на осветление, изграждане на поливна система, както и изграждане на изкуствен терен за нуждите на най-малките футболисти на ФК “Етър”, ФК “Ботев” (Дебелец) и СК “Болярчета”.

Към момента с помощта на всички дарители, които се включиха, успяхме да закупим голяма част от нужните материали за изграждане на осветлението.

Знаем, че заедно можем повече!

За целите на дарителската кампания на всеки домакински мач на стадион „Ивайло“ ще бъдат разположени кутии, в които феновете могат да предоставят своите дарения и да се включат в инициативата.

Своята подкрепа за кампанията ще окаже и мъжкият отбор на “Етър”, който преди предстоящия мач с “Миньор” (Перник) ще излезе на терена със специално брандирани фланелки. Всеки желаещ може да закупи тениската на полувремето срещу сумата от 30 лв., като средствата ще бъдат използвани за целите на кампанията.

Инициативата е част от проект „СПОРТЪТ Е ДАР“, който се изпълнява съвместно между ФК “Етър”, ФК “Ботев” (Дебелец) и СК “Болярчета”, с подкрепата на Община Велико Търново и Кметство Дебелец.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов