„Етър“ излиза срещу „Миньор“ във възлов мач за върха

Спорт

04-03-2022, 14:41

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

„Етър“ приема „Миньор“ (Перник) във възлов мач за челните места в класирането на Втора лига. Двубоят е утре от 12:30 ч. на стадион „Ивайло“ с главен съдия Петър Григоров и асистенти Петър Джугански и Асен Крумов, съдийски наблюдател Радослав Станев.

Огромен е залогът в тази битка, тъй като „болярите“ излизат срещу директен противник. Четири отбора са в рамките само на 4 точки, като води „Спартак“ (Вн) с 49, „Хебър“ и „Етър“ са с по 48, а „Миньор“ с 45. Победа утре би направила аванса на “виолетовите” пред перничани 6 точки.

„Ако спечелим, ще имаме освен разликата в точките, и сериозно психологическо предимство“, коментира старши треньорът Веселин Великов. „Двубоят с „Миньор“ е много важен за нас, но е от хубавите мачове, защото е дерби. Имаме футболисти, които в тези мачове трябва да покажат това, на което са способни. Победим ли, тръгваме с още по-голямо самочувствие нагоре!“, добави един от най-опитните футболисти в тима – Дани Младенов.

„Етър“ няма никакви кадрови проблеми преди отговорния мач, няма контузени и наказани футболисти, в строя вече е и защитникът Атанас Кръстев след излекуваната контузия.

Припомняме, че вече отпадна изискването за зелен сертификат и всеки от вас може да бъде на трибуните, за да подкрепи любимия тим! Цените на билетите са без промяна - 6 лв. за възрастни и 4 лв. за ученици и пенсионери, като има и семейни билети. Те ще бъдат пуснати в продажба в събота от 10 ч. във фенмагазина, а от 11 ч. – и на касите. В 11:15 ч. отварят входовете на стадион „Ивайло“. Всеки може да си закупи и новия календар на „Етър“ за 2022 г. на цена 3 лв.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов