„Приятели на животните“ търсят доброволци за почистването край р. Белица в Килифарево

Мисия

19-02-2022, 11:00

Снимка:

организатори

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Доброволно чистене в Килифарево организира на 27 февруари от 10 ч. сдружението „Приятели на животните ВТ“. Целта е да се почистят районите около река Белица, около стадиона и по пътеката към бента.

„В много населени места около Велико Търново и в квартали във Велико Търново вече хората се организираха и почистиха. Хайде да видим дали можем да направим и Килифарево едно чисто място? След това цяло лято можем да спортуваме на стадиона, да се разхождаме около реката и да се къпем в нея, да караме колело, да берем билки и навсякъде да ни е чисто. 
Трябват ни само по един чифт ръкавици и по няколко чувала на човек, освен желанието и час-два време. Ако сме по-амбициозни и организирани и ако се съберем повече доброволци, можем да почистим и входа на града от север, където има също нужда, както и пътя за Плаково, поне до отбивката за старото сметище- там също е хубав район за разходки и бране на билки през лятото. Всеки от вас е добре дошъл. Вземете и приятели, деца и кучета- ще бъде по-весело!“ – призовават организаторите.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов