В Ресен организират мартенски базар в помощ на пострадало от пожар семейство

Животът

17-02-2022, 08:00

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

В навечерието на един от най-обичаните български празници – Баба Марта , по инициатива на Кметство с. Ресен съвместно с ОУ „Христо Ботев“ ; Детска градина „Вяра , Надежда и Любов“ ; Център за работа с деца и младежи „Отвори очи“ и Клубът на пенсионера и инвалида „Надежда“ организират от днес, 17-ти февруари, до 1-ви март благотворителен базар за мартенички в подкрепа на дарителската кампания в помощ на Десислава Димитрова за възстановяване на щетите по дома и от възникналия на 11-ти февруари пожар.

Благотворителният базар ще бъде разположен всеки работен ден от 10:00 ч. до 17:00 часа пред Клуба на пенсионера и инвалида, а при лошо време продажбата на мартенички ще се извършва в клуба.

„Уважаеми жители и гости на с. Ресен, да се обединим и да станем част от това добро благотворително дело. Да закупим и се закичим всички с изработените от децата на с. Ресен красиви мартенички , средствата от които ще отидат за благотворителната кауза !!! Да върнем вярата , надеждата и усмивката на нашите съграждани Десислава и Мартин Димитрови !“ – призова кметицата на Ресен Йорданка Колева.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов