Школата на „Етър“ с кампания в помощ на болен футболист

Спорт

12-02-2022, 10:10

Снимка:

ФК Етър

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Футболната школа на „Етър“ стартира кампания в помощ на болен 14-годишен футболист. Това е Стивън Бориславов, който в момента е част от тима на ЦСКА. През изминалата седмица детето започна най-важния мач в живота си, след като му беше поставена тежката диагноза Сарком на Юинг. Предстои лечение, химиотерапия и операция в Германия.

Сумата, която беше обявена от болницата, е ориентировъчна и е около 200 000 евро. Бащата на Стивън се обърна в социалните мрежи за помощ, тъй като сумата е непосилна за семейството.

„Съпричастни сме към призива за помощ и откликваме, така както го правят и други отбори. Децата от школата на “Етър” и техните родители ще дадат своя принос за събирането на средства. На турнира в памет на Трифон Иванов, който ще е в неделя от 9:30 ч. до следобедните часове на терена до Спортното училище, ще има поставена специална кутия, в която всеки желаещ да помогне може да се включи със сума, каквато прецени. Част от нашите принципи са да сме спортсмени и личности и извън терена, а милосърдието и подкрепата в труден момент са белег за благородство и верую на етърския дух“, коментира шефът на школата Стефан Ангелов пред клубния сайт www.etarvt.bg. .

Всеки може да помогне със средства и по сметката:

Банка ДСК , клон Перник

IBAN : BG51STSA93000028755501

BIC : STSABGSF

Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов, титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов