ЕНЕРГО-ПРО ще подпомага местните общности и през 2022 година

Животът

05-02-2022, 10:30

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Остава активна програмата „ЕНЕРГО-ПРО за обществото“, която компанията инициира през 2021 година в помощ на регионалните общности. Целта на програмата е промяна на обществената среда, а критериите, по които ЕНЕРГО-ПРО избира да подпомогне кандидатурите, са публикувани на адрес https://energo-pro.bg/bg/energo-pro-za-obshtestvoto. Изискването е да са ориентирани в няколко области и да формират ценности и нагласи за устойчива промяна в полза на местната и национална общност.

Заявления се подават на имейл адрес zaobshtestvoto@energo-pro.bg. Размерът на сумата за подпомагане е до 5000 лева, като е необходимо да бъде приложена количествено-стойностна сметка. Бенефициенти могат да бъдат детски градини, училища, университети и общини на територията на цялата страна. ЕНЕРГО-ПРО не одобрява проекти за покриване на текущи задължения.

До момента финансова подкрепа е осигурена по проекти за изграждане на интерактивни площадки в детски градини за развиване на специални умения, подпомагане работата с деца с онкологични заболявания, оборудване на кабинети, обособяване на кътове за обучение в дворове на училища и други.

 

 Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)