Трима военнослужещи в НВУ „Васил Левски“ бяха повишени в звание

Животът

18-01-2022, 12:41

Снимка:

НВУ

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Трима военнослужещи в Националния военен университет „Васил Левски“ бяха повишени във военно звание. Те получиха новите си пагони от началника на Военния университет бриг. генерал Иван Маламов.

Вече полковник е доц. д-р Павлин Глушков, временно изпълняващ длъжността заместник-началник по логистиката. Повишени в звание „подполковник“ са и Лазар Лазаров, доцент в катедра „Специализирана подготовка“ и Николай Пъдарев, гл.ас. в катедра „Защита на населението и инфраструктурата“ във факултет „Общовойскови“.

Двама военнослужещи и двама цивилни служители бяха наградени за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения, проявен професионализъм е принос в развитието и усъвършенстването на военнообразователната система и в научните изследвания в интерес на отбраната. Зам.-началникът на Националния военен университет полк. Евгени Пенчев получи сувенирен пистолет ТТ, а полк. Павлин Глушков - сувенирен нож Манлихер. Д-р Георги Баев, който е главен асистент в катедра „Национална и регионална сигурност“, беше отличен с грамота. Благодарствен адрес от ректора на Академията на МВР беше връчен на проф. Стойко Стойков.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов