Почина Даниела, която беше простреляна в Лясковец от бившия си приятел

Крими

02-01-2022, 17:21

Снимка:

фейсбук

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Даниела Райкова, която беше простреляна от бившия си приятел Димитър на 30 декември вечерта, е починала във великотърновската болница. За това съобщиха нейните приятели от театралния състав при НЧ "Звезда-1905" - село Правда, където жената е била самодеец.

Във фаталната вечер Даниела отива пред дома на Димитър, за да му върне кучето. Разразява се скандал, при който мъжът я прострелва, след което се самоубива. Жената веднага е транспортирана до Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“. Медиците установили, че изстрелът е нанесъл поражения на далака, панкреаса и единия бъбрек, загубила е много кръв и има изходна рана на гърба. Днес Даниела е починала.

„Тя има изиграни няколко роли в няколко творчески сезона. След това създаде най-младия театрален състав "Мелпомена" при НЧ "Напредък-1870" гр. Лясковец ,с който винаги гостуваше на нашата сцена и с който спечели доста конкурси. Съкрушени сме. Ще те запомним винаги с тази усмивка. Изказваме съболезнования на близките!“ – така се простиха с нея близките и от НЧ "Звезда-1905" - село Правда.

Екипът ни изказва съболезнования на близките.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов