Над 18 000 лв. събра от дарения клуб ТАМ за ремонт на бившия Клуб на дейците на културата

Мисия

28-12-2021, 11:44

Снимка:

организатори

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

18 373,70 лв. събра от дарения клуб ТАМ за ремонт на бившия Клуб на дейците на културата във Велико Търново. Средствата, които са изхарчили във връзка с ремонта към 20.12.2021, са 13 796,12 лв., отчитат инициаторите на кампанията #БъдещеЗаКДК.

Разходите включват строително-монтажни дейности по разчистване на сградата, мазилки, изхвърляне на боклуци, работа по ел. инсталация и осветление, ВиК услуги, подмяна на дограмата, ремонт на покрива, улуците и стъпалата на ул. „Велчо Джамджията“ и др.

„Всичко това нямаше да се случи без подкрепата на: всички дарители, които безрезервно ни подкрепят; доброволците, които се включиха в акциите по разчистване; архитектите от AI Atelier, които безвъзмездно изработиха проекта за сградата; майсторите, които предлагат подходящи решения, и по-специално на Милен Джановски, който безвъзмездно пое част от най-належащите ремонтни дейности; Община Велико Търново, която разпозна смисъла от връщането на културната функция на КДК; Национален фонд "Култура", които подкрепиха екипа ни през 2021 и 2022 г.; Дизайнерът Paul Voggenreiter, който изработи новата ни визуална идентичност; Всички артисти, които се превърнаха в най-ярките посланици на каузата #БъдещеЗаКДК; хората от Варуша Юг, които повярваха, че можем да вдъхнем нов живот на КДК, и още много-много хора, без които нямаше да стигнем дотук.“ – благодарят от Клуб ТАМ.

През 2022 г. предстоят още много работа и ремонтни дейности и ентусиастите ще продължават да разчитат на подкрепа.

Ето как може да се присъедините към TaM общността:

Patron: https://www.patreon.com/tamvelikotarnovo

Дари през PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/futureforKDK

Дари по банков път:

Сдружение „ВТ Ивентс“

IBAN:BG27UNCR70001521686599

BIC/SWIFT: UNCRBGSF

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов