Любимците на хиляди деца от „Приятели на четири крака“ се нуждаят от храна за зимата

Животът

22-12-2021, 08:30

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Подкрепете фермата в с. Хотница

Фермата „Приятели на четири крака“, която се намира във великотърновското село Хотница, се обърна с трогателен призив за помощ. Животинките, които радват хиляди деца и родителите им, се нуждаят от храна, за да оцелеят през тежкия за тях зимен период. Апелът е отправен не от кого да е, а от прекрасния козел Андрей:

"Здравейте, приятели! Аз съм Андрей. Много от вас ме познават лично. И тъй като съм утвърден авторитет, на мен се падна да отправя коледния си призив към вас. Последните две зими посрещаме повече със свито сърце, отколкото с празнично чувство, защото не знаем дали няма да ни е за последно. Този сезон е най-страшният и предизвикателен за нас и вашето съпричастие и подкрепа със средства или храна ще е решаващо за оцеляването ни и през тази година.

Аз, Андрей, от мое име и от името на всички, с които споделям живота си - Райко, Денис, Велина, Юли, Жоро, Борко, Калина, Паржу и т.н., отправяме този призив към вас с надеждата, че нашите бъдещи срещи ще бъдат още по-щастливи и незабравими. А нашата мисия е да ви помогнем да повярвате в Чудеса. Уверяваме ви! Те съществуват! Те са реалност! Само малко повече Вяра и малко повече Любов!

"Бременските музиканти" ви пожелават весело и щастливо посрещане на Рождество Христово и здраве през цялата Нова година!!! Благодарим ви, приятели!“

Фермата „Приятели на четири крака“ в Хотница радва ежедневно гостите си, дошли от близо и далеч, за да се докоснат до спасените животни. Можете да подкрепите фермата и нейните обитатели по следните начини:

Банкова сметка:

ProCredit Bank

Sofia, Bul."Todor Alexandrov" 26

SWIFT code: PRCBBGSF

IBAN: BG 50 PRCB 9230 1013 2253 13

Титуляр: СНЦ "Приятели на четири крака"

Paypal: animalshelter@mail.bg

Patreon: https://www.patreon.com/fourleggedfriends

Или с директна доставка на храна за животните (сено, зърно, кучешка храна)

 

 

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)