Велико Търново е част от турнето „The Creation Tour 2021”

Животът

27-11-2021, 09:00

Снимка:

организатори

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Велико Търново ще стане част от турнето „The Creation Tour 2021” на българската супер група Intelligent Music Project. На 13 декември в МДТ „Константин Кисимов“ ще се проведе концерт, предвождан от бившия вокалист на Rainbow Рони Ромеро. Освен него на сцената ще се качат и изявени български музиканти, сред които Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Славин Славчев, Димитър Сираков, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов. Началният час на концерта е 19:30 ч.

Безплатни антигенни тестове ще бъдат правени на всеки, който си е закупил билет за един от концертите на Intelligent Music Project и Рони Ромеро през декември. Жестът на организаторите е в полза на тези, които не разполагат със зелен сертификат, а решението е продиктувано от желанието им хората да отидат да се забавляват, слушайки хубава музика, без да трябва да отделят време и средства да се тестват. Тестовете ще се правят на входа на театъра, непосредствено преди началото на всеки концерт. Мобилната лаборатория, която организаторите са осигурили, ще функционира между 18:00-20:00 ч., а тестването ще се случва само срещу предоставянето на вече закупен билет за концерта.

След излизането на резултата от направения на място тест, на всеки тестван ще бъде издаден официален сертификат от мобилната лаборатория, който ще важи 48 часа.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, както и от Grabo.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов