Успешни типстъри в интернет - съществуват ли?

Спорт

24-11-2021, 10:48

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Какво всъщност означава да си типстър? Мнозина от нас, независимо дали го осъзнават или не, в действителност са точно такива. Дори когато гледаме дадено спортно събитие и просто кажем: „Аз смятам, че Ювентус ще победи Рома“, то ние автоматически се превръщаме в типстъри, т.е. – хората които предоставят спортни прогнози. А ако се замислим, може би и често сме давали добри и правилни предвиждания? Това превръща ли нас самите в успешни типстъри? До голяма степен не, тъй като истинският смисъл на това да даваш прогнози е и да капитализираш от тях. Типстър и гемблър са двете неразривни страни на една и съща монета, която си има нужда както от ези, така и от тура. Гемблърите са именно тези хора, които преценяват от кое предвиждане да се възползват и поставят залога. Това са тези, които поемат риска и или печелят или губят, но със сигурност са в играта.

Ако ще се занимаваме сериозно със залози то много добре би било да осъзнаем нещо фундаментално – най-добре е типстърът и гемблърът да бъдат различни хора! Защо? Колкото и сходни да изглеждат, те все пак са две отделни неща, а колкото по-тясна специализация имаме, толкова по-добри са крайните резултати. Именно затова имаме нужда от типстър, който да бъде нашият верен другар, и който да ни предоставя печеливши прогнози.

Онлайн типстъри

В онлайн пространството съществува един огромен океан от платформи, които предоставят на своите потребители платени или безплатни спортни предвиждания. Как обаче да разберем кои са автентични, кои са подходящи за нас и кои са успешни?

Един от важните критерии е да можем да открием подобен доставчик на услугата спортни прогнози, който да има проследяема история на успешни залози, които в дългосрочен план да са помогнали на действителни хора да увеличат средствата си. Друго нещо, което трябва да търсим е самите предвиждания да ни допадат. Тоест, да залагаме на такива срещи и те да бъдат от такъв тип, че да приличат на фиш, изигран от самите нас. Това би било по-добре, ако е така, тъй като по този начин ние предварително по-лесно ще се доверим на самата платформа и с по-голямо спокойствие ще отправим залога.

Най-важното правило обаче си остава самодисциплината! Дори и да намерим най-добрия онлайн типстър, ако не следваме препоръките му сме загубени. Трябва да бъдем въоръжени освен с правилни прогнози, също така и с железни нерви, за да можем да следваме стъпките към успеха без да залитаме. Ако искаме в действителност да сме успешни, при това в дългосрочен план не трябва да си позволяваме да влагаме каквито и да било чувства, мисли и усещания. След като открием своя онлайн типстър на сигурни прогнози, започваме да го следваме сляпо и да копираме всеки един съвет, който той ни предоставя.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов