Антъни Иванов завърши четвърти на Европейското по плуване

Спорт

05-11-2021, 21:41

Снимка:

Антъни Иванов/Фейсбук

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Антъни Иванов плува за медал днес в Казан

12 стотни не му стигнаха за европейски бронз

Антъни Иванов завърши четвърти във финала на коронната си дисциплина 200 метра бътерфлай на Европейското по плуване на малък басейн в Казан, Русия.

Иванов изплува дистанцията за 1:51.93.

Титлата грабна италианецът Алберто Разети с 1:50.24, оставяйки зад себе си олимпийския шампион Крищов Милак, който завърши с време 1:51.11. Трети се нареди руснакът Егор Павлов с 1:51.81.

„Много благодаря на всички за подкрепата. Истината е, че това състезание го минах тренировъчно. Не съм почивал, нито заострял. С треньора ми в университета се целим в състезанията на ярдов басейн до края на март  месец. Изненадах се от тези плувания. Не очаквах да плувам толкова добре и да подобрявам рекорди в момента при положение, че миналият уикенд имах състезание в САЩ и плувах 6 дисциплини за 2 дни. Моят ден ще дойде и ще съм готов да взема това което ми се полага. На всички негативни хора, които ме плюят искам да задам един въпрос. Ако вашите деца бяха на мое място щяхте ли да се обръщате към тях с такива грозни думи, а ако някой друг се обръщаше щеше ли да ви е приятно ? Бъдете живи и здрави. Аз няма да спра до тук.“ – написа Антъни в социалните мрежи.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов