Великотърновските ротарианци с второ голямо дарение към социалните услуги

Мисия

27-10-2021, 11:47

Снимка:

Ротари

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Още близо 3000 красиви керамични съдове на стойност близо 7200 лева дариха днес великотърновските ротарианци на социални услуги в старата столица.

Първата част на дарението беше предадено преди дни и то също включваше нови цветни керамични съдове за храна, които ще създават уют за потребителите на седем социални услуги за резидентна грижа в община Велико Търново.

 Осигурените сервизи за хранене са предоставени безвъзмездно  от фирма „Пит и Ко“ ООД по инициатива на управителя Николай Тончев, член на Ротари клуб - Велико Търново. Днес той и президентът на РКВТ Венелин Иванов лично се включиха в разтоварването на буса, който пристигна в Дома за възрастни хора „Венета Ботева“, откъдето част от съдовете ще бъдат разпределени и за други обекти.

Чинии за пица, за десерт, за супа, основни, комплекти за чай, купи и красиви цветни чаши включват комплектите, които ще подменят досегашното ни оборудване и ще радват възрастните хора, заявиха от дома. От ръководството подариха на Николай Тончев пано с елен – символ на благородството и силата, което е изработено от обитателите.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия