Efirbet съветва за какво да внимаваме при избора на букмейкър

Животът

29-09-2021, 09:14

Снимка:

организатори

Автор:

velikotarnovo.utre

Всичко от Автора

Efirbet e изключително популярна помощна платформа за любителите на спортни залози. В нея можем да открием всичко от А до Я, което ни интересува както като начинаещи, така и като опитни играчи в сферата. Основната дейност на платформата се фокусира върху https://efirbet.com/bukmeikari/, а именно върху анализи и ревюта на най-популярните или новорегистрираните компании за интернет залози на спорт. Но с това не се изчерпва работата на Efirbet. Екипът на платформата редовно публикува интересни материали и ръководства, с които подпомага дейността по залагане онлайн. В една от последните си подобни статии Efirbet дори даде страхотен набор от съвети за избор на букмейкър. Ето за какво трябва да сте внимателни, когато избирате място в интернет, на което да залагате на спортни събития.

Сигурност и легалност. Накратко, това, с което трябва да започнете търсенето на нов букмейкър, е да проверите кои са легалните ви опции. Играчите следва да намерят официално регистрирани у нас и с наличен лиценз страници за спортни залози. Това е нещо като гаранция за потребителите, че парите и личната им информация се пази и че играят на надеждно място. Добрата новина е, че в България има немалък брой официално лицензирани букмейкъри.

Репутация. Репутацията на една компания за спортни залози може да се определи по много критерии и чрез различни източници на оценяване. Най-лесно е да се „допитате“ до мнението на другите потребители. Играчите в днешно време са така да се каже от социален тип и обичат да оставят своите мнения и коментари за букмейкърите, които са тествали. Нещо повече именно платформи като Efirbet разполагат с персонални системи за оценка, като се водят по различни индикатори за безопасност, честна и справедлива игра и други.

Разнообразие от опции за залози. Един букмейкър се приема добре от потребителите, когато предлага достатъчно възможности за игра, но и за печалба. Ето защо качествена е компанията, която разполага с достатъчно на брой дисциплини, пазари и лиги. Едновременно с това, не трябва да се подценяват и допълнителните функции като преждевременно затваряне на залог – cash out, пълен или частичен – възможност за създаване на индивидуален залог, bet builder – и много други подобни начини за увеличаване на шанса за добра печалба и намаляване на риска.

Бонусите са от значение, но не бива да са единственият критерий, по който избираме даден букмейкър. На първо място се уверете, че платформата е сигурна и безопасна и чак тогава преминете към страницата й с промоции. Редно е букмейкърът да има поне един бонус за нови играчи, но да не е забравил и за активните потребители. Популярни и добри оферти за активните клиенти са тези за презареждане, за акумулаторен бонус и други.

Коефициентите. Не подценявайте нивото на коефициентите в един букмейкър. Именно коефициентите показват каква е евентуалната печалба, която ще спечелите както от отделна селекция от залози, така и от активността ви на сайта изобщо. Има много инструменти, които следят и показват в реално време кои са букмейкърите с най-високите или поне над средното ниво коефициенти.

Допълнителни задължителни екстри, които да търсите в един букмейкър. Сред тях на първо място Efirbet посочват възможността за мобилна игра – най-добре под формата на избор между мобилна страница и мобилно приложение – наличие на секция със залози на живо, но също така и добър набор от платежни средства, при които да няма такси нито за теглене, нито за депозити.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов