От "Етър" призоваха феновете за подкрепа срещу "Ботев"

Спорт

20-09-2021, 18:26

Снимка:

Даниел Йорданов

Автор:

velikotarnovo.utre

Всичко от Автора

С призив за подкрепа към феновете и всички великотърновци се обърнаха от Управителния съвет на ФК „Етър“:

„Сезонът във Втора лига е още в началото си, но нашият любим “виолетов” тим вече заема второ място във временното класиране и е отправил поглед към върха. Футболистите и треньорското ръководство демонстрират голямо желания и амбиция да се докажат във всяко едно съревнование. Отборът показва нападателна игра с много положения и резултатност, а повече от 500 минути не са допускали гол. Ние като ръководство сме изпълнени с вяра в техните възможности и много бихме искали те да получат подобаваща подкрепа за своята усърдна работа.

Утре предстои мач за Купата на България, който изправя “Етър” срещу временния лидер в Първа професионална лига – отборът на “Ботев” (Пловдив).

Бихме искали да призовем всички великотърновци, които могат, да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора на града ни в мач, който вярваме ще бъде истински празник. Стадион Ивайло много пъти е бил неудобно място за нашите утрешни опоненти и сме убедени, че отново можем да постигнем положителен резултат и да продължим по пътя към един трофей, който все още убягва от витрината на нашия клуб.

Заедно можем – отбор и публика!
Елате на стадиона и подкрепете “болярите”!“

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)