Свищовлийката Любомира Димитрова е бронзов член на Клуб 2020 във Фондация „Бербатов“

Мисия

26-07-2021, 19:29

Снимка:

фондация Димитър Бербатов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В специално видео Димитър Бербатов обяви годишните награди, които Фондацията му присъжда на талантливи български деца. Футболистът и  кандидат за шеф на БФС съжали, че не може да връчи лично призовете на заслужилите деца на церемония, която фондация „Димитър Бербатов“ традиционно организираше преди ковид пандемията.

За втора поредна година Фондацията връчва сертификат за специално членство. „През 2020 година завърши средното си образование едно момиче от Свищов, което е било с нас години наред и израсна пред очите ни. Успешната и ученическа кариера приключи - тя вече е студент, и за 2020 година беше съвсем последната и номинация. За цялостното и присъствие в клубовете на успелите деца на България, специален сертификат за дългогодишно членство – бронзов, получава Любомира Димитрова.“ – каза във видеото обичаният Димитър Бербатов.  

Сертификатът се връчва на Любомира, защото е член и на Клуб 2010, Клуб 2011, Клуб 2012, Клуб 2013, Клуб 2014, Клуб 2015, Клуб 2016, Клуб 2017 и Клуб 2018 на Фондация „Димитър Бербатов”. През тези години ученичката от СУ „Николай Катранов“ – гр. Свищов, има постижения с математика, история, философия, български и английски език / https://bit.ly/3B8YMt2 /.

Любомира от година изучава право в Кейбридж и е едно от най-талантливите български деца през последните години у нас. Миналата година тя беше единственият зрелостник с три пълни шестици от матурите, лауреат от две национални олимпиади, като от тази по философия беше абсолютен фаворит. Благодарение на Люба тази година Свищов заслужи домакинството на олимпиадата.

А Димитър Бербатов, обявявайки наградата и, сърдечно и пожела : „На добър час с правото в University of Cambridge, Люба!“

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов