Германка в Арбанаси към Борисов: Вие сте голям човек!

Животът

28-06-2021, 15:47

Снимка:

фейсбук Бойко Борисов

Автор:

velikotarnovo.utre

Всичко от Автора

Най-тежкото престъпление, което вършат е, че спряха ваксинационния план, коментира Борисов

"Вие сте голям човек, Вие представяте България, както трябва – красива държава, богата държава, а не като други – че тук всичко било зле! Аз съм германка, но много ви уважавам!“ – така една германка, живееща в резерватното селище Арбанаси до Велико Търново, посрещна Бойко Борисов, когото срещна на улицата и покани в дома си. С него бяха Томислав Дончев и Даниел Панов.

Германката 35 годили е работила в България – първо в София, след това в Добрич в кожарската фабрика. „Работих на най-модерните испански машини за кожа, а фабриката беше прочута в цял свят. Дойде демокрацията и всичко замина – и земя, и машини… Плакала съм.“ – сподели с Борисов чужденката и допълни: „Тук е глезотия – питат българите каква ваксина искат. В Германия няма такова нещо!“

"Осигурих всички видове ваксини, одобрени от ЕС. Руската ваксина „Спутник“ като е добра, защо умират по 20 000 души на ден?“ – коментира Бойко Борисов.

"43 хиляди души ни беше рекорда на ден за ваксинация. Най-тежкото престъпление, което вършат е, че спряха ваксинационния план. Ще видите, като дойде „Делта“ какво ще стане“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов