Борисов: Никак не е случайна появата на Трифонов на политическата сцена

Мисия

14-04-2021, 12:59

Снимка:

правителствена пресслужба

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Във Велико Търново премиерът коментира отговорността на „Има такъв народ“ да състави правителство, ако ГЕРБ не успее. „Тези, които имат възможност да направят правителство, ако не можем ние, нямат право да дезертират. Това са десетки милиони нови за изборите и хаос“, каза още той.

„Мълчанието на втората политическа сила е от началото, такъв е техният стил на работа.  Във всички държави, в които се явиха на избори подобни политически сили, те веднага станаха първи, мога да изброя много - Украйна, Словения, Италия. Фактът , че ние сме с 200 хиляди повече пред най-добрия и талантлив изпълнител и водещ на политически предавания през последните 30 години е изненада дори за мен“, каза премиерът. 

Политическият дебют на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ беше предшестван от „тежък хейт" към управлението в телевизионния ефир по btv, който е продължавал години наред, допълни министър-председателят.

„Не е случайна появата на Слави Трифонов на политическата сцена и резултатът му и това, че трябва да си поеме отговорността“.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов