Какво очаква зодиите през новата 2021 година?

Велико Търново Лайф

31-12-2020, 15:00

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Вече нямаме търпение за новата година - ново начало, нови възможности. И със сигурност всички сме любопитни да разберем какво ни очаква през 2021-ва година.

Ще ви посъветваме само да бъдете себе си, да вярвате в мечтите си и да очаквате новата година с много надежда, пишат от Edna.bg.

А ето и какво ви очаква през новата година според зодията:

Овен - новата година ще бъде меко казано изпълнена със събития. Мечтите, които имате в момента, ще започнат да се осъществяват една по една, стига да работите усилено в тази посока. През 2021-ва няма да губите фокуса от важните неща и всичко ще бъде различно. Време е да се борите за себе си и мечтите си.

Телец - това ще бъде годината, в която ще преоткриете себе си, ще научите много нови неща за своята същност, а тези промени ще помогнат на целия ви живот. Ще откриете мястото, на което принадлежите.

Близнаци - дръжте се здраво, защото новата година ще ви предложи някои драматични обрати. Очакват ви доста промени на чисто ментално ниво и ще трябва да реагирате бързо, защото ще получите определени възможности, за които не бива да се замисляте много. 2021-ва е годината, в която да поемете рискове.

Рак - 2021-ва ще бъде важна година за вас. Ще бъде изпълнена с надежда и успехи и ще се радвате на голяма позитивна енергия около себе си. Самочувствието ви ще стане по-голямо и ще се прeвърнете в човека, който е писано да бъдете.

Лъв - новата година ще бъде всичко друго, но не и скучна и обикновена, а точно обратното. Ще бъде изпълнена с радост, ще ви даде възможност да започнете отначало и да загърбите всичко, което ви е тежало в миналото. Най-сетне ще се отървете от негативната енергия в живота ви и ще се отдадете на вълнуващи приключения.

Дева - 2021-ва ви носи така желаните промени. Промени, които сте отлагали толкова дълго време и са спирали развитието ви. Хората около вас ще усетят тази промяна и също ще започнат да ви виждат по друг начин. Ще повярвате в себе си и в това, че можете да направите всичко, стига да работите достатъчно усърдно.

Везни - през новата година ще се глезите и ще се стремите да задоволявате собствените си нужди. Най-сетне ще се погрижите на първо място за себе си и след това за всички около вас. Ще се впуснете в търсене на щастието и ще го откриете! Годината ще бъде изпълнена с огромен растеж.

Скорпион - това ще бъде годината, в която ще обърнете внимание на себе си и ще направите оценка на живота си до сега. Имате навика да мислите постоянно за грешките си, а това ви спира да вървите напред. Но тази година ще бъде различна - най-сетне ще осъзнаете, че е човешко да се греши и ще научите ценни уроци.

Стрелец - няма да си губите времето през новата година. Ще бъдете супер мотивиран човек и нищо няма да може да ви спре. Имате мисия и няма да позволите годината да си отиде преди да сте я изпълнили. Любов, кариера, приятелство - чувствате се добре на всички фронтове и се борите умело за хубавите неща в живота си, защото най-сетне сте осъзнали колко потенциал имате.

Козирог - това ще бъде годината, в която талантите ви ще блеснат. Ще бъдете спокойни и фокусирани, а резултатите няма да закъснеят. Проект, по който работите отдавна, най-сетне ще бъде завършен. Усилената ви работа в миналото няма да остане незабелязана и ще имате възможност да докажете качествата си.

Водолей - това ще бъде годината на големите промени. В миналото тези промени може да са изглеждали страшни, но сега вече имате достатъчно самочувствие, за да ги осъществите. Още по-хубавото е, че всички тези промени ще бъдат за добро и прогресът в живота ви ще бъде видим. "Страст, сила и слава" - това ще бъдат вашите думи!

Риби - пригответе се за една година, изпълнена с креативна енергия. Ще намерите време за всички проекти, които искате да осъществиш и дори ще вдъхновявате всички около вас. Вашата несигурност е в миналото и на хоризонта ви очакват прекрасни неща, стига да имате достатъчно смелост.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов