Съвместна приемна на великотърновските народни представители от ГЕРБ се проведе в старата столица

Мисия

14-09-2020, 16:22

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Жители на Велико Търново и региона разговаряха с народните представители от ГЕРБ Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов, по време на общата им приемна за граждани, провела се в старата столица.

Великотърновските народни представители от най-голямата парламентарна група ще проведат съвместни приемни и в останалите девет общини от областта. Те работят в пълен синхрон, за да са още по-ефективни в действията си по решаване на поставяните проблеми. В старата столица бяха обсъждани предимно лични казуси, като заедно с депутатите, на разположение на гражданите бе и Деян Хаджийски, председател на групата на ГЕРБ във Великотърновския общински съвет.

Никога не бива да се къса връзката между гражданите и представителите на която и да било власт, категорични са депутатите. С работата си в НС те са показали, че поддържат активен диалог с различни съсловни, браншови и обществени организации, а също и с отделни жители на региона.

Пред представители на образованието, които в понеделник следобед посетиха приемната, тримата изразиха своята благодарност към българските учители за всички усилия, които полагат и за резултатите, постигнати във време, когато цялото човечество бе изправено пред неочаквано предизвикателство. В навечерието на новата учебна година народните представители пожелаха тя да бъде време на добри примери, заслужената гордост и високите постижения.

Тримата депутати представляват общо шест от постоянните парламентарни комисии. В транспортната комисия и в тази по труда, социалната и демографска политика членува инж. Клавдия Ганчева. Станислава Стоянова, която е гл.ас. д-р в Свищовската академия, участва в работата на комисиите по образование и наука, и земеделие и храни. Предприемачът и народен представител Станислав Стоянов е част от енергийната комисия и комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

Тяхната следваща съвместна приемна ще бъде за жителите на Горна Оряховица.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов