Представят във Велико Търново книгата „Вътрешната ми игра, когато работя“

Велико Търново Лайф

05-09-2020, 10:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Събитие 2 в 1 - лекция и представяне на книга и ритъм сесия с Мартин Иванов /Институт "Либера"/ ще се проведе в гр. Велико Търново, хотел "Алегро", на 24 септември от 18 часа.
„Животът ни е изтъкан от разнообразни игри, които играем със себе си и света около нас. Но как всъщност участваме в тях? Обикновено сетивата ни са отворени за така наречената „външна игра“, в която преодоляваме пречките извън себе си, за да постигнем „външна“ цел. Например: да спечелим тенис мач/турнир; да играем добре и да изнесем прекрасно представление на сцената; да постигнем успех в сферата, в която проявяваме интерес.
Тази „външна игра“ е онази, която всички знаем, че играем. Това се случва във „външния“ свят, срещу „външните“ опоненти. Контекстът или арената са тенис корта, офиса или концертната зала. Препятствията са бекхендът на опонента ви, убийствената конкуренция или сложните музикални пасажи. Вашата цел е да спечелите точка, да подпишете договор или да преминете успешно през музикалното предизвикателство.
На пазара има изобилие от книги, които са предназначени да ви научат как да го направите, но лекцията „Вътрешната игра, която играем със себе си“ ще ви даде една коренно различна перспектива. Това е погледът и сериозният анализ, насочен навътре към нас.“ – казва Мартин Иванов.

Създателят на този метод Тим Галуей смята, че паралелно с „външната“, ние също така играем и втора или „вътрешна игра“. Тази втора игра е много по-фина, по-малко забележима и по-бързо забравена от нас. Тя се играе в арената на нашия ум. Опонентът сме самите ние. Препятствията са умствени пречки, като: губене на концентрация; нервност; губене на самочувствие и съмнение в себе си.
„В лекцията си „Вътрешната игра, която играем със себе си“ не само ще имам удоволствието да ви запозная с основите на метода „Вътрешна игра“, но и като преводач и издател за първи път в България да представя българското издание на уникалната книга на бащата на съвременния коучинг Тим Галуей „Вътрешната ми игра, когато работя“.“ – добавя Иванов.

Повече за книгата и метода на: https://rhythm-coaching.bg/



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов