Красимир Балъков официално бе представен като треньор на ЦСКА 1948

Спорт

04-06-2020, 11:31

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

„Когато подпишеш договор, трябва да си отдаден на 100%. Аз съм професионалист!” – каза Бала

Бившият национален селекционер Красимир Балъков официално бе представен като треньор на новака в елита ЦСКА 1948.

Легендарният ни играч заяви, че е впечатлен от проекта на клуба, като иска да помогне за развитието му. Целта му като треньор е отборът да играе атрактивен и модерен футбол, с което да привлича подкрепа към себе си.

Краси Балъков сподели, че не очаква негативно отношение от "червените" фенове, като държеше да уточни, че преди всичко е професионалист. От тази гледна точка той би работил във всеки роден клуб, стига вижднията му с ръководството да съвпадат.

"Няма да ни е лесно, когато играем срещу другият тим с име ЦСКА. Знам, че ще има негативна нагласа, но съм професионалист. Ако ми се обадят от Левски, ще отида да работя и в Левски. Българският манталитет много-много не го разбирам. Когато подпишеш договор, трябва да си отдаден на 100%. Като малък съм бил привърженик на ЦСКА, не го крия. Уважавам всички фенове на ЦСКА. Ръководството на ЦСКА 1948 няма нищо против някой ден да се стигне до обединение. Това зависи от феновете. Щом световни медии са се объркали кой ЦСКА поемам, значи правим рекламата на ЦСКА.

ЦСКА 1948 е един млад и перспективен отбор, който иска да се интегрира по най-добрия начин в Първа лига. Този проект ме заинтересува изключително много. Целта пред нас е във всеки мач да играем по-добър футбол и да търсим реалните цели. Този отбор стигна тавана - "А" група. Другият таван е участие в Лига Европа и ШЛ, но това засега е нереалистично. Апетитът идва с яденето, нека си свършим работата. Повечето футболисти ги познавам, знам на какво са способни. Целта пред нас е да играем добър футбол, да играем модерен футбол, по-бърз и динамичен, ако е възможно. ", сподели Балъков.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов