От 17-и до 20-и април включително няма да се движат 39 влака

Животът

16-04-2020, 16:16

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

БДЖ с допълнителни мерки за ограничаване на безпричинните пътувания по Великден

Във връзка с предприетите противоепидемични мерки и намаляване на възможностите за безпричинни пътувания, БДЖ ще ограничи движението на влаковете в страната.

За тази цел през периода от 17-и до 20-и април включително няма да се движат общо 39 влака, които пътуват по различни направления на територията на страната.

Всички останали влакове, които ще се движат по своите маршрути, ще могат да се ползват от клиентите на БДЖ само в основни и възелни гари. Останалите гари и спирки по маршрута на тези влакове няма да се обслужват от служители на БДЖ и няма да се осъществява продажба на билети в тях. Тези гари ще бъдат единствено крайна точка на пътуване, като няма да бъде възможно осъществяване на начало на пътуването от тях.

Предварителната продажба на билети от билетни каси и онлайн продажбата на билети няма да се осъществява за празничните дни от 17-и до 20-и април.

Актуална информация за движението на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от официалната страница на дружеството (www.bdz.bg) и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Пълният списък на отменените влакове е публикуван на следния линк: https://www.bdz.bg/bg/a/bdzh-predpriema-doplnitelni-merki-za-ogranichavane-na-bezprichinnite-ptuvaniya-prez-perioda-na-praznichnite-dni-za-velikden



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)