Жената е като куршум: влиза през сърцето, минава през джоба и излиза през носа

Велико Търново Лайф

08-03-2020, 08:14

Снимка:

интернет

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Мили мъже, преживяхте 14 февруари, но ето, че дойде 8-ми март!

Светът е оцелял, защото се е смял. Смехът е здраве. Да погледнем от към смешната страна на празника в неделя, защото, мили мъже, преживяхте 14 февруари, но ето, че дойде 8-ми март!

 

Три жени, неуважени от мъжете си за осми март, решили да го отпразнуват сами. Не успели да намерят места в ресторант и... напазарували и отишли на гробищата. Напили се до козирката и се прибрали вкъщи.
Мъжете им били приятели и се срещнали на другата сутрин. Единият казва:
- Моята си има любовник! Това е краят! Донесла е букет с цветя у дома!
Другият:
- Ха и моята сигурно си има! Също е донесла букет с цветя!
Третият:
- Вие сте лесни! Моята се прибра вкъщи с цял венец, на който пише - "От колегите!"

  

Във всеки случай по един въпрос жените и мъжете са единодушни: и едните, и другите не вярват на жените. Обаче, върху красиви крака жената може да стигне далече. А да си жена е трудно най-вече затова, защото се налага да си имаш работа предимно с мъже.

И, да – жените са по-умни. Защото, както казва Фаина Раневска - да сте чували някога за жена, която да си е изгубила главата заради красивите крака на някой мъж?

 

Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва. И, скъпи мъже, не забравяйте, че жената е като куршум с изместен център на тежестта: влиза през сърцето, минава през джоба и излиза през носа…

 

На всички дами – весел празник днес. А вие, господа, да си знаете - ние, жените, обичаме искрените мъже, които говорят за нас това, което и ние мислим за себе си.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов