Отговорете на 10 въпроса и спечелете пътуване до Берлин

Велико Търново Лайф

27-10-2019, 09:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В състезанието могат да се включат всички европейски граждани, навършили 18 години

Ако обичате европейското кино и Ви се ходи на Европейските филмови награди в Берлин, сега е моментът да покажете какво знаете и може да сте един от 8-те късметлии, които ще посетят събитието тази година!

Трябва да отговорите правилно на 10 въпроса за европейската филмова индустрия. Всеки верен отговор носи една точка, а ако последвате профилите @MEDIAprogEU в туитър или CreativeEuropeEU във фейсбук, ще получите още една допълнителна точка.

Осмината участници с най-висок резултат ще бъдат печеливши. Ако има лица с еднакви резултати, победителите ще бъдат определени чрез въпроси за елиминиране. В състезанието могат да се включат всички европейски граждани, навършили 18 години. 

Финалистите ще пътуват до немската столица Берлин от 6 до 8 декември 2019 г., където ще присъстват на филмови прожекции и на церемонията по награждаване в 32-ото издание на Европейските филмови награди. Разходите по пътуването и нощувките се поемат от Генерална дирекция „Съобщителни мрежи, съдържание и технологии“ към Европейската комисия.

Крайният срок за участие е 3 ноември 2019 г., а победителите ще бъдат обявени на 11 ноември 2019 г.

Повече информация за условията и въпросите е публикувана на https://wealllovestories.eu/efa.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов