Спартак 1919 завърши трети на турнира "Пирин Къп" в Банско

10 отбора взеха участие в надпреварата

Отборът на Спартак 1919 набор 2006 победи Пирин (Благоевград) с 2:0 и зае третото място в крайното класиране на турнира "Пирин къп" Банско 2019, съобщават от клуба. 

Головете паднаха още в началото на срещата като Йордан Маладжиков изведе "Гладиаторите" с красив прехвърлящ удар, а Димитър Николов хладнокръвно удвои след отличен пас на Алекс Чакъров. При 0:0 плевенчани удариха и греда, а по-късно имаха и още две 100%-ови положения, които по чудо не влязоха. Втората част мачът се доиграваше, а участие в срещата взеха всички 21 деца от отбора. 

Така Спартак 1919 завърши трети от 10 отбора на традиционния турнир в Банско.

"Заслужено трето място и много полезен за нас турнир. Имахме късмета да сме в силна група, в която всеки мач беше с троен възможен изход. Всички срещи бяха с отбори, с които трудно бихме играли през сезона. Отбелязахме 8 гола, като почти всички бяха след добре изградени от нас атаки, а 6 деца бяха голмайстори. Допуснахме 6 гола, като 4 от тях буквално си ги вкарахме сами. Ясно е какво трябва да работим и подобрим индивидуално и като отбор и имаме достатъчно време да го направим. Поздравявам децата за показания характер във важните моменти и цялостното ни израстване като отбор и колектив през последната половин година. 

От името на целия тим благодарим на нашите фенове за подкрепата по време на турнира. “ – заяви след турнира наставника на отбора Иван Желев.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)