Трима задържаха за дрога

По случаите са образувани досъдебни производства

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

- Вчера около 15:10 часа в гр.Гоце Делчев от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на жилище, обитавано от Г.П. /32г./ от гр.Гоце Делчев. Намерено и иззето е около 0,73 грама бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на амфетамин. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

- Вчера около 02:30 часа в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на Б.Д. /18г./ от Петрич. Намерена и иззета е около 1,05 грама суха тревиста маса, реагираща положително на марихуана. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

- Вчера в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на жилище, обитавано от А.В. /33г./ от гр.Петрич. Намерена и иззета е около 2,8 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. А.В. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов