Канабисова градинка откриха край Петрич

Унищожени са 155 броя зелени растения с общо тегло около 4,6 килограма

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград. Резултатите:

- Вчера около 10:40 часа от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка в жилище в гр.Гоце Делчев, обитавано от Г.К. /38г./ от гр.Гоце Делчев. Намерени и иззети са  около 36 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис и електронна везна. Г.К. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

- Вчера около 12:30 часа от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на жилище в гр.Гоце Делчев, обитавано от Г.Ч. /22г./ от гр.Гоце Делчев. Намерени и иззети са  около 46,51 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис и електронна везна. Г.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

- Вчера в обезлесен участък в местността Иловица, землище на Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич са открити около 155 броя зелени тревисти растения. След направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 4,6 килограма.

- Вчера около 18:15 часа в с.Абланица от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от А.Д. /21г./ от с.Абланица. Намерена и иззета е около 3,52 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. А.Д. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.       



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов