„Етър” стартира срещу ЦСКА и „Левски” в първенството на Първа лига

Спорт

12-06-2019, 17:12

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Стефан Атанасов: „Жребият има и плюсове, и минуси”

„Етър” ще стартира срещу ЦСКА и „Левски” в първенството на Първа лига. На 12-14 юли „виолетовите” започват с гостуване на ЦСКА-София, а седмица по-късно приемат на стадион „Ивайло” състава на „Левски”.

Клубът бе представен на жребия от спортно-техническия директор Стефан Атанасов и административния директор Страцимир Тинчев.

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев лично си изтегли за своя отбор № 1, а когато дойде редът на „Етър”, Стефан Атанасов извади от урната топката с № 14, което по системата „Бергер” оформи първата двойка от кръга – ЦСКА срещу „Етър”.

„Жребият си има плюсовете, и минусите. Не сме недоволни, така или иначе трябва да играем с всички отбори. Добър вариант е, че приемаме „Левски” още във втория кръг, ще има сериозен интерес от страна на феновете. В началото на първенството отборите още не са напълно готови, а и ЦСКА и „Левски” ще имат натоварена програма, защото участват по същото време в Лига Европа. Важното за нас е да направим добра подготовка и да се представим добре, като си имаме своите шансове”, коментира Стефан Атанасов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов