Отбори от цялата област участват в Турнира за Купата на кмета на Свищов

Спорт

01-06-2019, 13:33

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На откриването присъства и народният представител д-р Станислава Стоянова

За четвърта поредна година в Свищов се  провежда Турнир за купата на кмета. Състезанието бе открито тази сутрин на стадион "Академик" от кмета на общината и патрон на турнира Генчо Генчев. По традиция турнирът се провежда на 1 юни и е посветен на Международния ден на детето.

На откриването присъстваха още народният представител д-р Станислава Стоянова, председателят на Общински съвет - Свищов д-р Кристиян Кирилов, зам.-кметът Борислав Замфиров и секретарят на Общината Любомира Петрова.

В четвъртото издание  на Турнира за купата на кмета на Свищов се включват отбори от цялата област - Горна Оряховица, Павликени, Дебелец, Велико Търново, Свищов, с. Царевец и с. Ореш. Те са разделени в четири възрастови групи - Футбол 11, Футбол 9, Футбол 7 и Футбол 5.

По време на откриването народният представител д-р Станислава Стоянова подчерта, че футболът е игра, която обединява и която учи на победоносен дух. Кметът на Свищов Генчо Генчев поздрави всички участници, пожела им много победи и винаги да пазят спортсменския дух.

Срещите ще се играят през целия ден на градския стадион в Свищов, а финалът е в късния  следобед.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов