19 компании предлагат работа и стаж за младежи и студенти във Велико Търново

Мисия

01-04-2019, 10:38

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Над 18 200 млади специалисти през годините са посетили великотърновското издание на форума

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се провежда днес във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Главната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. През изминалите 18 години, „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно изложение в страната, но и като място, откъдето са започнали много кариерни пътища. Статистиката показва, че на национално ниво от форума са започнали кариерите на над 45 000 млади хора.

Една от уникалните характеристики на форума е, че по време на него се предлагат работни места не само в най-големите икономически центрове, но и в по-малки населени места, покривайки доста от българските региони. Великотърновското издание на форума се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Дългогодишен партньор на изложението е Нестле България.

„Национални дни на кариерата“ се организира за 18-та поредна година, като форумът се провежда в осем академични града – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив.

Тази година във форума се включват над 180 компании в цялата страна, които представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.

Програмата на форума продължава в Габрово на 3 април 2019 г. в Технически университет от 10:00 ч. до 15:00ч.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов