Цветанов : Учуден съм, че във флагман на компроматната война срещу мен се превърна именно президентът Радев

Животът

22-03-2019, 11:35

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На 31 март ГЕРБ официално ще обяви листата си за евровота

„Всички настоящи евродепутати на ГЕРБ са получили номинации от структурите в страната. Следващата седмица ще проведем още една работна среща с колегите от СДС и на 31 март официално обявяваме листата. Водачът на листата на ГЕРБ трябва да познава отлично работата на европейските структури, да има международно признание за качествата си, както и да разполага с доверието на нашето европейско семейство – Европейската народна партия.” – това каза пред журналисти във Велико Търново днес председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той опроверга твърденията, че Георги Марков ще оглави листата, тъй като той няма номинации от структурите.

Относно коментарите, свързани с придобиването му на жилище, Цветанов отговори: „Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти. Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия – щеше ли всичко да бъде толкова публично. След като проверките срещу мен покажат, че не съм извършил нищо незаконно – ще получа ли извинение.”

Цветанов допълни, че съвсем целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу него. „Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война срещу мен се превърна именно президентът Радев.
Подчертах, че не съм придобил нищо на по-ниска цена от тази на данъчната оценка и допълних, че докато не е приключила проверката – не

е редно да получавам присъди.” – каза още зам.-председателят на ГЕРБ.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов